Zostań studentem UBB. Uczelnia z widokiem!
Zapisz się na studia
Innowacyjny projekt i nowe kierunki studiów, czyli świeże propozycje na uniwersytecie
Studia na kierunkach w języku angielskim? Sprawdź, dlaczego warto!
Maksymilian Maślanka ze stypendium Rockwell Automation
UBB rozpoczął współpracę z bielskim „Tuwimem”
Czy warto zrobić sobie rok przerwy przed podjęciem dalszej edukacji?
Informatyka zyskuje nową specjalność: Sztuczna Inteligencja
Sieci komputerowe i bezpieczeństwo sieciowe - wybierz kierunek Informatyka
Informatyka przemysłowa - nowa specjalność na Wydziale Budowy Maszyn i Informatyki
Nowy projekt dla studentów i pracowników UBB: „Kompetencje dla branż kluczowych” (KBK) z budżetem prawie 10 mln zł
FANUC Robot Education Cell dla przyszłych inżynierów
Nie samą nauką żyje student. Czyli o łączeniu edukacji i uprawiania sportu
Kolejna edycja BITAD już wkrótce!
Studiuj na kierunku inżynieria materiałowa. Warto!
Płatne staże i stypendia z Rockwell Automation
Polonistyczne wykłady promocyjne dla licealistów
Dobiegł końca finał I Beskidzkiej Olimpiady Logistyczno-Transportowej
Festiwal Młodych Dziennikarzy
Zrób krok wyżej, czyli dlaczego warto iść na studia magisterskie
1 lutego rusza rekrutacja na studia rozpoczynające się od semestru letniego 2023/2024
Nowe stanowisko do nauki montażu połączeń kołnierzowych ciśnieniowych efektem współpracy z firmą ZIAD
Pozytywne akredytacje dla Uniwersytetu Bielsko-Bialskiego. Tak kształci się specjalistów w regionie!
Nowa specjalność na bielskiej uczelni. Takich ekspertów poszukują firmy!
Jesteśmy Uniwersytetem Bielsko-Bialskim!
Dobre informacje z Warszawy! Uniwersytet Bielsko-Bialski coraz bliżej
Nowa specjalność - Badania materiałowe w kontroli jakości
Wpis na studia - druga tura rekrutacji
Trwa rekrutacja na studia podyplomowe
Ważne ogłoszenie dla wszystkich maturzystów!
Książki "Polacy W Rajdach Safari" dla osób, które zapiszą się na studia
Siatkarki AZS – ambasadorkami naszej uczelni
Polityka prywatności Dostępność Deklaracja dostępności RODO
©2023 UBB. Wszystkie prawa zastrzeżone.